Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-29@00:36:11 GMT

پنج خودروی جدید در راه بازار

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۴۵۲۹۹

پنج خودروی جدید در راه بازار

بازار خودرو پنج مهمان جدید خواهد داشت. مدیرعامل سایپا اعلام کرد این خودروساز سبد محصولاتی خود را متنوع‌تر خواهد کرد. محمدعلی تیموری گفت بازگشت تحریم‌ها سبب شد تا ظرفیت خطوط مونتاژ سایپا خالی بماند.

مدیر ارشد سایپا ادامه داد، اما طبق برنامه ریزی‌های جدید قرار است بار دیگر خطوط تولید CKD و SKD در این خودروسازی فعال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



براساس اظهارات تیموری قرار است دو محصول از برند چینی چانگان مدل ۲۰۲۲ در خطوط تولید سایپایی‌ها مونتاژ شود.

اما این مقام ارشد سایپا اطلاع بیشتری در ارتباط با دو محصول مونتاژی این خودروساز نمی‌دهد و تنها به گفتن این جمله بسنده می‌کند که خودرو‌های یاد شده اکنون در مراحل تست و اخذ تاییدیه هستند و هنوز قیمت آن‌ها مشخص نیست.

البته این دو خودرو تنها محصولات جدید سایپا نیستند و بر اساس اظهارات مدیرعامل این خودروساز قرار است علاوه بر دو خودروی مونتاژی، تولید سه خودروی اطلس، سهند و آریا نیز در دستورکار غول نارنجی جاده مخصوص قرار گیرد. تیموری می‌گوید سایپا قرار است تولید این سه محصول را در قالب خودروی اقتصادی در برنامه داشته باشد.

پیش‌تر اخباری در ارتباط با تولید سه محصول یاد شده منتشر شده بود. سایپایی‌ها سال ۹۹ همزمان با رونمایی از شاهین از آریا نیز رونمایی کردند. اما به رغم عرضه شاهین، اما هنوز تولید آریا به صورت انبوه آغاز نشده است. اطلس نیز همانند آریا است و به رغم اینکه طراحی آن نهایی شده و نمونه‌ای نیز از آن ساخته شده است، اما همچنان در خطوط تولید سایپا حضور ندارد. در میان سه خودروی یاد شده اطلاعات در مورد سهند از همه کمتر است. آن طور که شنیده می‌شود این خودرو در مراحل طراحی قرار دارد. اما به نظر می‌رسد سهند یک سدان جمع و جور شهری در کلاس B باشد. در واقع فیس لیفتی از ساینا خواهد بود.

اما با توجه به خروج تیبا از خطوط تولید سایپا و خلوت شدن سبد محصولاتی این خودروساز به نظر می‌رسد تمرکز سایپا روی سه محصول یاد شده بیشتر شود و سه خودروی نام برده شده به همراه دو محصول مونتاژی هر چه زودتر به بازار عرضه شوند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: سایپا خطوط تولید محصول مونتاژی خودروساز تحریم خطوط تولید یاد شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۵۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا

معامله ۳ میلیون و ۲۸۱ هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش ۳۶.۱ هزار میلیارد تومان در هفته گذشته در بورس کالا انجام شد. - اخبار بازار -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آمار معاملات بازار فیزیکی بورس کالای ایران نشان می دهد در هفته‌ای که گذشت 400 شرکت در تالارها و بازار فرعی کالا و محصولشان را عرضه کردند که به معامله 3 میلیون و 281 هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش 36.1 هزار میلیارد تومان منتهی شد. ارزش معاملات 10 شرکت برتر 15.9 هزار میلیارد تومان برآورد شد.

بر این اساس بورس کالای ایران برترین های بورس کالا در هفته منتهی به 7 اردیبهشت را براساس ارزش فروش شرکت ها در بازار فیزیکی اعلام کرد که جزییات رتبه‌بندی جایگاه شرکت‌ها از لحاظ فروش به شرح زیر است:

. ملی صنایع مس ایران (فملی) با ثبت معامله 6 هزار و 400 تن تمس کاتد، مس کم عیار، مس مفتول و سولفور مولیبدن به ارزش 2 هزار و 805 میلیارد تومان در رتبه نخست ایستاد.

. فولاد خوزستان (فخوز) با فروش 138 هزار و 400 تن شمش بلوم، آهن اسفنجی، تختال و آرگون به ارزش 2 هزار و 729 میلیارد تومان، دوم شد.

. فولاد کاوه جنوب کیش (کاوه) با فروش 85 هزار و 500 تن شمش بلوم و ضایعات نرمه آهن اسفنجی به ارزش 2 هزار و 3 میلیارد تومان، سوم شد.

. مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب با ثبت معامله 11 هزار و 850 تن شمش آلومینیوم به ارزش یک هزار و 821 میلیارد تومان در رتبه چهارم ایستاد.

. پالایش نفت اصفهان (شپنا) با فروش 104 هزار تن وکیوم باتوم، لوب کات سبک و گوگرد گرانوله به ارزش یک هزار و 486 میلیارد تومان پنجم شد.

. مجتمع فولاد خراسان (فخاس) با ثبت معامله 55 هزار تن شمش بلوم و میلگرد به ارزش یک هزار و 298 میلیارد تومان، ششم شد.

. معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با فروش 245 هزار تن کنسانتره و گندله سنگ آهن به ارزش یک هزار و 53 میلیارد تومان در رتبه هفتم ایستاد.

. معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) نیز با ثبت معامله 190 هزار تن گندله سنگ آهن به ارزش یک هزار و یک میلیارد تومان هشتم شد.

. پالایش نفت بندرعباس (شبندر) 64 هزار تن وکیوم باتوم، لوب کات سنگین و سلاپس واکس به ارزش 962 میلیارد تومان فروخت نهم شد.

. صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان با فروش 162 هزار تن گندله سنگ آهن و ثبت ارزش 816 میلیارد تومان دهم شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • نمایشگاه خودروی پکن/ چین به دنبال تسلط بر بازار خودروهای برقی (فیلم)
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • قیمت محصولات سایپا شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ افزایش قیمت شاهین و کوییک در بازار
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی